Direct kiezen

Direct kiezen

Zoeken

Rubrieken

Puzzelbladen

Klik hier om deze bladen op alfabetische volgorde te tonen.
 
proefabonnement WIN!

WIN!
Win! is het meest gevarieerde puzzeltijdschrift van Nederland. U heeft uren puzzelplezier met woordzoekers, Zweedse raadsels, kruiswoordraadsels en nog veel meer puzzelsoorten. Bovendien maakt u elke Win! kans op vele fantastische prijzen.... Lees meer »

10 nummers voor € 29,95. U bespaart € 7,55
17 nummers voor € 50,85. U bespaart € 12,90
 
proefabonnement Plus Puzzels

Plus Puzzels
Plus Puzzels biedt méér dan 120 puzzels voor zowel de beginnende als de gevorderde puzzelaar. In elk nummer vindt u 64 pagina's vol met kruiswoordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku en veel meer hersenkrakers voor uren lang puzzelplezier. Maa... Lees meer »

6 nummers voor € 15,00. U bespaart € 8,70
 
proefabonnement Denksport Varia

Denksport Varia
De Denksport Variabundel is een lekker dikke puzzeluitgave van Denksport met veel verschillende soorten puzzels. Van doorlopers tot Zweeds, woordzoekers en kruiswoordraadsels. Leuk om zelf te maken, maar ook om samen met anderen op te lossen. Deze titel b... Lees meer »

6 nummers voor € 17,50. U bespaart € 3,50
13 nummers voor € 36,55. U bespaart € 8,95
 
proefabonnement Logisch kleuren & tekenen

Logisch kleuren & tekenen
Naast de Denksport kleurboeken voor volwassenen is er nu ook Logisch kleuren en tekenen. Aan de hand van legenda's, nummers of richtingen ontstaat er op iedere pagina een prachtige tekening als de code gekraakt is. Naast de al bekende puzzels Lijnpuzzel e... Lees meer »

7 nummers voor € 26,00. U bespaart € 8,65
 
proefabonnement Denksport 3 sterren Kruiswoord

Denksport 3 sterren Kruiswoord
Deze kruiswoorduitgave van Denksport biedt u allerlei kruiswoorden en varianten. Goed voor urang puzzelplezier. Met de BonusPrijsPuzzel maakt u elke maand kans op leuke geldprijzen! Wilt u geen uitgave van deze kruiswoorden missen. Neem dan nu een abonnem... Lees meer »

7 nummers voor € 14,70. U bespaart € 3,15
13 nummers voor € 28,30. U bespaart € 4,85
 
proefabonnement Denksport Sudoku Masterclass 4 sterren

Denksport Sudoku Masterclass 4 sterren
Sudoku is de leukste verslaving die er is. Wil jij elke 3 weken het meesterlijk cijferwerk van Denksport thuis ontvangen? Dat kan! Deze Masterclass editie in handig pocketformaat stop je zo in je tas. Neem nu een abonnement en ontvang vele euro's korting ... Lees meer »

7 nummers voor € 15,25. U bespaart € 4,00
17 nummers voor € 37,00. U bespaart € 9,75
 
proefabonnement Denksport Filippinevaria

Denksport Filippinevaria
De cijfers helpen u verder bij het invullen van een filippine. Al puzzelend ontstaat uiteindelijk een woord, gezegde of citaat. In Filippine varia van Denksport vindt u behalve kruiswoordfilippines ook diverse varianten zoals woordsom-, categorie-, aanvul... Lees meer »

13 nummers voor € 30,25. U bespaart € 8,10
 
  « Vorige [1] - 2 - 3 - 4 - 5 Volgende »