Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:unknown protocol in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 68

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Failed to enable crypto in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 68

Warning: file_get_contents(http://www.123tijdschrift.nl/functions.php?action=rubrieken_az) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 68

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:unknown protocol in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 58

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Failed to enable crypto in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 58

Warning: file_get_contents(http://www.123tijdschrift.nl/functions.php?action=bladen_az) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 58

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:unknown protocol in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 40

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Failed to enable crypto in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 40

Warning: file_get_contents(http://www.123tijdschrift.nl/whitelabel.php?&wi=82706&ws=tdschrkdo&bedankt=http%3A%2F%2Fwww.tijdschriftkado.nl%2Findex.php&bestel_direct=nee&kado=beide&ip=3.238.71.155) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/kopal/domains/tijdschriftkado.nl/public_html/classes/tijdschrift123.class.php on line 40
Voorwaarden

Direct kiezen

Direct kiezen

Zoeken

Rubrieken

Voorwaarden

Tijdschriftkado.nl is onderdeel van Kopal I.S. en is opgezet in samenwerking met Read & View bv. Onderstaande bepalingen van Tijdschriftkado.nl refereren daarom naar zowel Tijdschriftkado.nl, Kopal I.S. als Read & View bv.

Artikel 1: Tijdschriftkado.nl
De voorwaarden zijn van toepassing op Tijdschriftkado.nl. Tijdschriftkado.nl is onderdeel van Kopal I.S. en biedt als affiliate proefabonnementen aan van 123Tijdschrift.nl, onderdeel van Read & View B.V.. Read & View treedt op als intermediair voor uitgevers voor de verkoop van abonnementen. Read & View B.V. is gevestigd aan de Edisonstraat 90, 7006 RE te Doetinchem. De klantenservice van 123Tijdschrift is bereikbaar via de klantlijn op 0900 123 8453 (€0,10 pm).

Artikel 2: Afsluiten van een abonnement:
U schaft het gewenste abonnement aan door de gevraagde gegevens in te vullen op het bestelformulier en hierna op bestel te drukken.

Artikel 3: Duur van een abonnement
De duur van een abonnement geldt voor de aangegeven periode. Per abonnement wordt in de voorwaarden expliciet aangegeven of het abonnement automatisch afloopt dan wel doorloopt/door u opgezegd te worden.

Artikel 4: Bevestiging order
De bevestiging van het afsluiten van een abonnement geschiedt door ons via e-mail, indien een e-mailadres is opgegeven. Tevens wordt op het scherm een bevestiging getoond na het aangaan van een abonnement. Het strekt tot de aanbeveling deze uit te printen.

Artikel 5: Betaling abonnementsgeld
De wijze waarop het abonnementsgeld voldaan dient te worden is afhankelijk van de uitgever. Per abonnement wordt de betaalwijze expliciet aangegeven. Meestal geschiedt dit via een eenmalige automatische incasso en/of een acceptgiro. Indien het abonnementsgeld in speciale gevallen aan Tijdschriftkado betaald wordt, geschiedt dit per beveiligde eenmalige automatische machtiging of op een in dat geval vooraf aangegeven andere wijze.

Artikel 6: Levertijd en bezorging
De afzonderlijke uitgevers zijn verantwoordelijk voor de verzending van het tijdschrift/dagblad. De standaardlevertijden bedragen:
- Dagblad: binnen 5 werkdagen
- Weekblad: 3-5 weken
- Maandblad: 4-8 weken
Er wordt door de uitgever altijd een nieuw te verschijnen nummer verstuurd. Voor exacte bezorgdata kunt u contact opnemen met de uitgever. Voor contactinformatie van de uitgever kunt u terecht bij de klantenservice van Tijdschriftkado.

Artikel 7: Welkomstgeschenk
Bij sommige abonnementen krijgt u een welkomstgeschenk. De levering en garantie op welkomstgeschenken valt onder de verantwoording van de betreffende uitgever.

Artikel 8: Adreswijzigingen
Indien u nog geen tijdschrift/dagblad ontvangen heeft, kunt adreswijzigingen doorgeven aan de klantenservice van Tijdschriftkado. Als u al wel een tijdschrift/dagblad ontvangen heeft, dient u contact op te nemen met de betreffende uitgever. De contactgegevens vindt u in het colofon van het desbetreffende blad.

Artikel 9: Wijzigen abonnementsprijs
Tijdschriftkado behoudt zich het recht voor de prijzen van de abonnementen te wijzigen. Tijdschriftkado verplicht zich abonnementen die aangegaan zijn onder de oude condities als zodanig te leveren.

Artikel 10: Opzeggen abonnement
Het opzeggen van een abonnement dient bij de betreffende uitgever te geschieden op de door de uitgever aangegeven wijze. Informatie hierover vindt u in het colofon van het tijdschrift/dagblad. Voor contactinformatie van de uitgever kunt u terecht bij de klantenservice van Tijdschriftkado.

Artikel 11: Tijdschrift/dagblad niet ontvangen
Indien u nog geen tijdschrift/dagblad ontvangen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Tijdschriftkado. Als u al wel één of meerdere nummers van een tijdschrift/dagblad ontvangen heeft, dient u contact op te nemen met de betreffende uitgever. De contactgegevens vindt u in het colofon van het desbetreffende blad.

Artikel 12: Mogelijkheid van vervangende goederen of diensten
Indien de uitgever niet aan haar leveringsverplichting kan voldoen, is zij verantwoordelijk voor het bieden van een vervangend abonnement van tenminste gelijke prijs en kwaliteit. Indien de betaling niet aan de uitgever, maar aan Tijdschriftkado gedaan is, biedt Tijdschriftkado een vervangend abonnement van tenminste gelijke prijs en kwaliteit. Mocht dit niet mogelijk zijn, volgt restitutie van het abonnementsgeld.

Artikel 13: Herroepingsrecht
Levering van kranten en tijdschriften vormen een uitzondering op het herroepingsrecht van tenminste zeven dagen conform de wet ‘Kopen op Afstand’. Tijdschriftkado behoudt zich op basis van deze wet het recht voor niet in te gaan op beroepingen op het herroepingsrecht voor eenmaal afgesloten abonnementen.

Artikel 14: Klachten
Klachten over Tijdschriftkado dienen schriftelijk (per post of per fax) gemeld te worden. De klacht wordt binnen veertien dagen behandeld. Indien de klacht niet naar wens opgelost wordt, kan binnen drie maanden het geschil voorgelegd worden aan een onafhankelijke geschillen commissie, waaronder de Geschillencommissie Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Zij zijn schriftelijk te bereiken via Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

Artikel 15: Privacy Statement / Wet bescherming Persoonsgegevens
De wijze waarop Tijdschriftkado omgaat met de bescherming van persoonsgegevens van gebruikers is opgenomen in de privacy verklaring.

Artikel 16: Aansprakelijkheid
Tijdschriftkado aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik van de diensten van Tijdschriftkado ontstaat. Uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet voor schade die te wijten is aan opzet of grove schuld aan de zijde van Tijdschriftkado. In dit geval is de aansprakelijkheid beperkt tot vergoeding van directe schade aan personen of zaken.

Artikel 17: Wijzigen voorwaarden
Deze voorwaarden van Tijdschriftkado kunnen worden gewijzigd. De meest recente versie zal altijd op de website worden geplaatst. Indien u na een wijziging de voorwaarden van Tijdschriftkado gebruikt, aanvaardt u de (gewijzigde) voorwaarden.